Produkty pro tabák v belgiu (23)

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
Pâté s pivem Badjawe a liége syrupem

Pâté s pivem Badjawe a liége syrupem

Pâté s pivem Badjawe a liège sirupem
3D Lev

3D Lev

Vytvořte svého 3D lva Obtížnost: Střední Věk: Od 8 let Odeslání do 24 hodin (s výjimkou víkendů)
Medový perník

Medový perník

Perník s medem od Pocquet Apiculture je řemeslná specialita, která spojuje tradici a autentické chutě. Připravený s naším řemeslným medem, tento perník je měkký a voňavý, ideální pro doplnění vašich chvil odpočinku nebo pro vylepšení vašich dezertů. Jeho rozplývavá textura a jemná chuť z něj činí nezbytnost pro milovníky sladkých pochoutek. Výběrem našeho perníku s medem podporujete místní a ekologickou produkci. Každý plátek je pozvánkou na chuťovou cestu do srdce Arden, kde náš vášnivý včelař dbá na kvalitu každé ingredience. Tento perník je perfektní pro svátky, odpolední svačiny nebo jednoduše pro potěšení.
Rognon

Rognon

Rognon je oblíbenou volbou pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Tento rognon je pečlivě vybírán pro svou kvalitu a čerstvost, což zaručuje výjimečný kulinářský zážitek. Je ideální na grilování, pečení a dušení. Dostupný v různých velikostech, Rognon je perfektní pro profesionální i domácí kuchyně. Jeho praktické balení zajišťuje snadnou manipulaci a optimální uchování. Ať už jste profesionální šéfkuchař nebo amatérský kuchař, tento rognon je nezbytnou volbou pro kvalitní kulinářské výsledky.
Uzená sušená kachní prsa Magret

Uzená sušená kachní prsa Magret

Uzená sušená kachna Magret, v vakuovém balení. Složení: Kachní maso, konzervant: dusičnanová sůl, koření, sůl, bílý pepř, cukr. Původ: Bulharsko Produkt určený k přímé konzumaci. Teplota skladování: 0 °C až 4 °C. Cena: 12,35 €
Fond - Telecí fond

Fond - Telecí fond

Fondy
hořčice - jemná, silná, extra silná

hořčice - jemná, silná, extra silná

Nabízíme několik značek hořčice s různými typy chutí, od tradiční po extra silnou, včetně staromódních hořčičných semínek. Sklenice o hmotnosti 170 g až 210 g a kbelík o hmotnosti 5 kg. Dostupné množství a pro většinu značek máme etikety ve francouzštině.
Úvod do hlavního města Belgie - Služby

Úvod do hlavního města Belgie - Služby

Během této tříhodinové cesty autobusem a pěšky v pěší zóně navštívíme všechna nejzajímavější místa Bruselu. Náš průvodce vás setká na předem dohodnutém místě (Centrální nádraží, Grand Place, hotel, …) a začneme prohlídku města autobusem, která pokrývá všechna zajímavá místa Bruselu: Atomium, Královský palác v Laken, Japonská věž a Čínský pavilon, park Cinquantenaire, čtvrť EU, Palác spravedlnosti, Warandepark, Wetstraat/Rue de la Loi, katedrála svatého Michala a Guduly, … . Naši návštěvu zakončíme pěšky procházkou kolem Grand Place/Grote Markt. Velkolepé cechovní domy jsou replikami budov z 19. století, které vyhořely během bombardování v roce 1695 ze strany Francouzů. Gotická radnice dominuje jednomu z nejkrásnějších náměstí v Evropě. Před poslední procházkou v Hubertových galeriích a de Beenhouwersstraat/Rue des Bouchers se setkáme s Manneken Pis (Malý chlapeček čůrající). Návštěva končí v nejstarší restauraci...
Krajová paštika s Pommeau Abbey of Bricquebec

Krajová paštika s Pommeau Abbey of Bricquebec

Tato venkovská paštika s pommeau je vyrobena cisterciáckými mnichy z opatství Bricquebec v Manche. Je to originální, kvalitní paštika vyrobená ručně!
Baklava KRABIČKA - Standard 1000 Gr Turecká Baklava Krabička

Baklava KRABIČKA - Standard 1000 Gr Turecká Baklava Krabička

Název produktu: Standardní krabice na baklavu 1000 Gr Rozměry krabice: 26x17,5x4 cm Hmotnost papíru: 300 Gr. Karton Vnitřní laminace: Perla Vnější laminace: 4 Barvy
Döner z Kuřete a Krůty

Döner z Kuřete a Krůty

Döner "MIX" se skládá z kuřecího a krůtího masa, které je nakrájeno na tenké plátky a střídavě vrstveno. Spojením dvou druhů drůbeže a speciálně připravenou směsí koření pro tuto kombinaci vzniká jedinečný zážitek na lehkém základu. Tento döner je k dispozici v hmotnostních kategoriích: 8 kg, 10 kg, 15 kg a poté vždy po 5 kg až do 120 kg.
Malý balkánský zájezd - Prozkoumejte Sarajevo, Dubrovník a Záhřeb s námi.

Malý balkánský zájezd - Prozkoumejte Sarajevo, Dubrovník a Záhřeb s námi.

Prozkoumejte Sarajevo, Dubrovník a Záhřeb s námi. Pouze 399 eur !!
Kachní prsa - Čerstvá kachna

Kachní prsa - Čerstvá kachna

EUROVOLAILLES je velkoobchodník s kachními prsy z Gers. Jeden z lídrů v produktech z Gers. V EUROVOLAILLES je 3000 možných referencí, takže telefon je nezbytný. Pro více informací zavolejte na 01 46 86 21 54.
Rillettes z Černého Vepře z Bigorre 180G

Rillettes z Černého Vepře z Bigorre 180G

Naše rillettes z černého prasete z Bigorre zvýrazňují charakteristické chutě tohoto výjimečně tučného prasete z Pyrenejí, s kouřovou chutí 100% přírodního a autentického masa.
ChevreArdennes Packshot Buchardennes - Klády

ChevreArdennes Packshot Buchardennes - Klády

ChèvrArdennes se představuje v několika pozoruhodných variantách chutí: v květinové kůrce, v čerstvém bylinkovém válečku, s medem, se sušenými hrozny, s cibulí, bruschettou, s citronem, slaninou. Ale také v popelavém bloku, v listovém těstě s kozím sýrem a medem, s parmezánem Parmigiano Reggiano, Dánským modrým sýrem a mnoha dalšími. Kozí sýry navržené s ohledem na naši kvalitu mohou jen posílit vaši pověst náročného distributora při výběru čerstvých a exkluzivních sýrů pro vaše zákazníky.
Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Jambonneau - Místní Konzervy

Jambonneau - Místní Konzervy

Podávejte čerstvé, s přílohou zeleniny nebo v salátu podle vašeho výběru: rukola, mesclun, dubový list…
HOVĚZÍ BOURGUIGNON A BRAMBORY - BISTRONOMICKÉ

HOVĚZÍ BOURGUIGNON A BRAMBORY - BISTRONOMICKÉ

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 1,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g Sacharidy: 8,4 g Z toho cukry: 2,4 g Vláknina: 0,7 g Bílkoviny: 7,7 g Sůl: 0,70 g
Tajine s Kuřetem a Zavařenou Citronem a Bramborami - Gurmánské Sklenice

Tajine s Kuřetem a Zavařenou Citronem a Bramborami - Gurmánské Sklenice

Pokrm lze ohřát přímo ve sklenici v mikrovlnné troubě po dobu 2 minut na maximální výkon a měl by být konzumován ve sklenici. Tuky: 3,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g Sacharidy: 5,2 g Z toho cukry: 1,5 g Bílkoviny: 5,8 g Sůl: 0,56 g
Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Kuře Jambalaya - Pivovar

Kuře Jambalaya - Pivovar

Vychutnejte si ve dvou toto lahodné kuře po způsobu Jambalaya, s chorizem, červenými paprikami a chilli, inspirované nejlepšími bistrami. Pečlivě vyrobené z kuřete původem z Francie, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Rally v historickém centru Gentu - Služby

Rally v historickém centru Gentu - Služby

Během zábavného hledání v „de kuip“, v centru Gentu, se malé týmy hravou formou dozvídají mnoho o architektuře a historii Gentu. Vítejte naším průvodcem a asistentem(ty) v typické restauraci s šálkem kávy a croissantem. Krátké seznámení s konceptem: skupina bude rozdělena do týmů o přibližně 4 – 6 lidech a bude prozkoumávat Gent vybavena cestovním deníkem a mapou. Dva týmy vyrazí ve stejnou chvíli, ale opačnými směry. Další týmy vyrazí (několik) minut poté, čímž se vyhnou čekání na kontrolních bodech, kde budou testovány jejich obratnost a obecné znalosti. Při procházení nejmalebnějšími místy by účastníci neměli zapomenout konzultovat svůj cestovní deník. Shromáždíme týmy na centrálním místě, kde na ně čekají staré vlámské folklorní hry jako Pudebak, Struifvogel, Toptafel,… Během těchto her bude podáván aperitiv. Vítězný tým bude odměněn a obdrží balíček specialit z Gentu. Konec...